Zomertocht door Belgie

Ik heb al een tijdje niets meer geschreven maar wel veel met ijslanders ondernomen.We zijn met een paar buurtjes met de trailer richting Belgisch Limburg getrokken en hebben daar een trektocht van vier dagen gemaakt.het was er fantastisch ! De ruiterpaden waren goed te volgen (knooppuntensysteem) en de mensen waren allerhartelijks.Bij elk restaurant of cafe op de route kon je je paard aanbinden of zelfs af en toe even in een weilandje “parkeren”De overnachting hadden we van te voren wel besprokenen ook daar kon je je paard ook prima laten overnachten.

De leukste herinnering heb ik aan de steengroeve waar we doorheen kwamen. Steil en dan in galop omhoog !
Het is beslist een aanrader om eens te doen als je iets leuks met je paard wilt ondernemen.

Hieronder zie je de foto’s


Comments are closed.