Zomertocht door Belgie

Ik heb al een tijdje niets meer geschreven maar wel veel met ijslanders ondernomen.We zijn met een paar buurtjes met de trailer richting Belgisch Limburg getrokken en hebben daar een trektocht van vier dagen gemaakt.het was er fantastisch ! De ruiterpaden waren goed te volgen (knooppuntensysteem) en de mensen waren allerhartelijks.Bij elk restaurant of cafe op de route kon je je paard aanbinden of zelfs af en toe even in een weilandje “parkeren”De overnachting hadden we van te voren wel besprokenen ook daar kon je je paard ook prima laten overnachten.

De leukste herinnering heb ik aan de steengroeve waar we doorheen kwamen. Steil en dan in galop omhoog !
Het is beslist een aanrader om eens te doen als je iets leuks met je paard wilt ondernemen.

Hieronder zie je de foto’s


3 Responses to “Zomertocht door Belgie”

  1. Gui zegt:

    Hanneke is 2,5 jaar geleden bnngeoen met het inrijden van mijn paard Balinja. Dit heeft zij in alle rust en met heel veel geduld gedaan. Wij hebben afgesproken dat zij Balinja zou blijven rijden en dat wij zouden zien wat de toekomst brengt. Dit doet Hanneke zeer gericht en consequent. Hanneke rijdt Balinja nu succesvol in de dressuursport. Balinja is een heel bewegelijk en niet altijd makkelijk paard. Als ik zie hoe zij met dit jonge paard omgaat ben ik trots dat zij op haar rijdt. Hanneke is een ambitieuze amazone, maar blijft eerlijk. Ze neemt gelukkig voor het paard ook de tijd om een buitenrit en een sprongetje te maken, waardoor zij het paard tevreden houdt. Zoals uit de site blijkt vindt Hanneke het belangrijk dat men goed les krijgt en dat men open staat om aanwijzingen te krijgen om vooruit te komen. Ik heb gemerkt dat Hanneke dit ook voor zichzelf zoekt en als er rijtechnische problemen zijn, zij hulp zoekt en niet zelf blijft aanrommelen. Dit vind ik een zeer lovenswaardige eigenschap.Hanneke heeft tevens geholpen bij meerdere paarden/pony aankopen hier op stal. Zo heeft zij vele pony’s voor mijn toen 7 jarige dochter uitgeprobeerd en wij hebben een hele fijne aankoop kunnen doen. Zij heeft ons behouden voor een aankoop van een minder betrouwbare pony. Hanneke heeft heel veel zicht op wat een juiste pony is voor jouw kind. Ook probeert zij de pony goed uit, zodat je zeker weet dat het vertrouwd is wat je koopt.Ik kan uit ervaring spreken dat Hanneke eerlijk en betrouwbaar is, haar afspraken altijd nakomt, het beste uit je probeert te halen. Hanneke ik wens je heel veel succes.

  2. Deybid zegt:

    Onze dochter Puck was 9 jaar toen wij haar eetsre pony kochten. Puck is direct begonnen met lessen van Hanneke. Na enige tijd werd duidelijk dat de pony geen dressuurpony was en dat hij te dominant was voor Puck. Het rijplezier van Puck werd duidelijk minder, zij werd angstig. Puck reed nog wel op manegepony’s en bleef toch dol op paarden. We besloten in overleg met Hanneke om een andere pony te kopen. Om niet weer een verkeerde keus te maken, hebben wij Hannneke gevraagd om pony’s die wij op het oog hadden, te beoordelen. Hanneke stelde ons geduld wel op de proef, als wij dachten dit is wel een geschikte pony, was zij in haar beoordeling negatief. Uiteindelijk zijn wij hier alleen maar blij om omdat Hanneke een droompony voor Puck heeft gevonden die we uiteindelijk kochten. Het rijplezier van Puck is enorm toegenomen, het liefst rijdt zij elke dag. Ook heeft zij geen angst meer en is zij dol op haar pony. De lessen van Hanneke zijn hier ook debet aan. Puck heeft in de afgelopen maanden zo veel bijgeleerd, zij is in sprongen vooruit gegaan. Dit is niet te vergelijken met de lessen op de manege.

  3. Miriane zegt:

    Hallo Hanneke,Super om te zien dat je nog altijd het zldefe bent met een vooruitstrevende ambitie en afwisseling in de trainingen. Als ik gezellige ambiteus ruiters heb die met een eigen pony of paard verder willen gaan, zal ik ze zeker naar jou verwijzen. Dan kunnen ze vanuit een goede basis lekker doorwerken. Je ziet wat er van komen kan. Want ook Jill is bij ons op de Tutenburg begonnen, super dat het ook nog steeds zo goed gaat met Jill.En ik denk zeker dat ook nog andere mensen heel veel profeit kunnen hebben van de kennis van Hanneke.Heel veel succes.

Leave a Reply