IJsland 2010: Landmannalauger


Het IJsland virus

Het IJsland virus heeft bij mij goed toegeslagen en in 2010 ben ik opnieuw naar IJsland gegaan voor een nieuwe fantastische tocht. Dit maal heb ik nog een extra dag in Reykjavik doorgebracht om alle winkeltjes eens goed te kunnen bekijken.

Dit keer was het weer een hele mooie tocht al heb ik wel een dag heel slecht weer meegemaakt. Een dag met striemende regen en lekkende laarzen en alleen maar rivieren waar je doorheen moet en als klap op de vuurpijl “s avonds alleen een koude douche.

Toch blijft dit voor mij het mooiste wat je kunt meemaken met je paard. Gewoon genieten van de fantastische natuur om je heen onder de rook van de vulkaan rijden.Tussen stoompluimen doorrijden en dan heerlijk in een hotpot bijkomen van de vermoeienissen.

Voor mij betekent het ………volgend jaar weer.
dan maar naar Noord-IJsland ?

 

 

Comments are closed.