IJsland 2010: Landmannalauger


Het IJsland virus

Het IJsland virus heeft bij mij goed toegeslagen en in 2010 ben ik opnieuw naar IJsland gegaan voor een nieuwe fantastische tocht. Dit maal heb ik nog een extra dag in Reykjavik doorgebracht om alle winkeltjes eens goed te kunnen bekijken.

Dit keer was het weer een hele mooie tocht al heb ik wel een dag heel slecht weer meegemaakt. Een dag met striemende regen en lekkende laarzen en alleen maar rivieren waar je doorheen moet en als klap op de vuurpijl “s avonds alleen een koude douche.

Toch blijft dit voor mij het mooiste wat je kunt meemaken met je paard. Gewoon genieten van de fantastische natuur om je heen onder de rook van de vulkaan rijden.Tussen stoompluimen doorrijden en dan heerlijk in een hotpot bijkomen van de vermoeienissen.

Voor mij betekent het ………volgend jaar weer.
dan maar naar Noord-IJsland ?

 

 

4 Responses to “IJsland 2010: Landmannalauger”

 1. Praveen zegt:

  Harm en Annie, we zullen jillue volgen via deze site, we wensen jillue beiden en later die andere twee een mooie en leerzame vakantie toe, het moet een ruig land zijn en daarom zeker de moeite waard, vergeet niet de camera en geluk mee te nemen. Wees voorzichtig en de hartelijke groeten van Arina, Gerrit en Gertjan.

 2. Ginting zegt:

  Dag Harm, Annie, Gerben en Lineke,We wensen jlulie een mooie vakantie en geniet ervan.Wij volgen jlulie op harmanti. Groeten en liefs Joop & Jenny

 3. Jonaser zegt:

  Harm en Annie, we zullen jliule volgen via deze site, we wensen jliule beiden en later die andere twee een mooie en leerzame vakantie toe, het moet een ruig land zijn en daarom zeker de moeite waard, vergeet niet de camera en geluk mee te nemen. Wees voorzichtig en de hartelijke groeten van Arina, Gerrit en Gertjan.

 4. Mutiara zegt:

  Dag Harm, Annie, Gerben en Lineke,We wensen jlliue een mooie vakantie en geniet ervan.Wij volgen jlliue op harmanti. Groeten en liefs Joop & Jenny

Leave a Reply